LÄNKAR

Publicerat den av

 

 suf2

Föreningen grundades 1886 av den välkände patentingenjören och ballongfararen Salomon August Andrée. Det gör Svenska Uppfinnareföreningen till världens äldsta uppfinnarförening.
Svenska Uppfinnareföreningen bildar ett nätverk där målgruppen uppfinnare och småföretagare har tillgång till, och stödjer varandra, med kompetenslyft, rådgivning, coachning, mentorer, problemlösning, förebilder och inspiration.
uppfinnare.se
medlemsföreningar
Uppfinnare i Sverige

 

uppfinnaren
Tidskrift för nyskapande människor.
Som medlem får du tidningen 6 gånger om året.

 

prv
PRV är centret för immateriella rättigheter.
Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige. Genom att sprida kunskap om immateriella tillgångar och granska och registrera patent, varumärken och design skapar vi förutsättningar för en konkurrenskraftig företags- och forskningsvärld. Välkommen!
prv.se

 

almi
Från idéer till framgångsrika företag!
Almi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser.

almi.se

 

navet
NAVET är en plats fylld av experiment, upplevelser och utmaningar i en spännande miljö. För dig som är nyfiken och vill prova på hur saker och ting fungerar och hänger ihop har Navet en hel värld att upptäcka.
Navet är ett så kallat science center, där du upptäcker hur teknik, naturvetenskap och matte hänger ihop. Våra experiment vill väcka din kreativitet och upptäckarglädje om till exempel människokroppen, vattnet, ljuset, universum och hållbar utveckling. Navet är till för upptäcktsresande i alla åldrar…